Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Befektetési és tanácsadási szolgáltatások

Általános információk

Általános információk

Befektetési és tanácsadási szolgáltatások

Befektetési tanácsadás

A Private Banking szolgáltatás legnagyobb jelentősége évszázadok óta a befektetési tanácsadásban, illetve a portfoliókezelési tevékenységben rejlik. Fáradozásunk elsődleges célja az Ön ránk bízott vagyonának megőrzése, illetve az Ön igényeinek megfelelő gyarapítása, ezért személyes bankára a pénzügyi befektetések területének tapasztalt ismerője. Bizalommal fordulhat hozzá kockázati kérdésekben, az Ön speciális helyzetét elemezve ajánlásokat fogalmaz meg Önnek portfoliója ki- és átalakítására, valamint folyamatosan értékeli, felügyeli a rá bízott értékpapírokat. Mindezzel hathatósan elősegíti az Ön egyéni befektetési döntéseit.

 

Vagyontervezés

Akár befektetési tanácsadáson, akár portfoliókezelési szolgáltatásunkon keresztül kezelteti nálunk vagyonát, portfoliójának összeállítása egy alapos, átgondolt tervezés eredménye. A folyamat fókuszában minden esetben az Ön aktuális pénzügyi helyzete, valamint jövőre vonatkozó elvárásai állnak. Ebből kiindulva szakértőink segítenek Önnek elemezni és megtervezni akár több év múlva esedékes pénzáramlásait, várható hozamait, a hosszú távon tartó eredményesség érdekében vállalható kockázatokat, illetve befektetései adóvonzatát.

A vagyontervezés folyamatát az alábbi ábrán szemléltetjük, az egyes lépéseket pedig további oldalainkon írjuk körül.

Ügyletek

Minden tanácsadói, vagyontervezési és portfolió-kezelési folyamat szerves részét képezi a különféle értékpapírügyletek, illetve az ezekhez kapcsolódó mögöttes tranzakciók lebonyolítása. A portfoliók szükségszerű diverzifikálásának lehetővé tétele érdekében ügyfeleink számára a lehető legszélesebb körű befektetési termékpalettát biztosítjuk.

Értékpapírszámla vezetési szolgáltatásokon túl bel- és külföldi részvények, befektetési jegyek, valamint hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok vételét és eladását biztosítjuk, ügyfeleink megbízásából állampapír-aukciókon veszünk részt. A legkülönfélébb származékos, strukturált, illetve opciós ügyleteket is elérhetővé tesszük Ügyfeleink számára, emellett pedig letéti őrzési, zárolási és értékpapír-kölcsönzési szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésükre.

Természetesen semmilyen banki vagy befektetési terméklista nem lehet képes a szerteágazó hazai és külföldi értékpapírpiac kínálatának bemutatására. Ezért a portfoliók összeállítása során igen fontos számunkra annak biztosítása, hogy Ügyfeleink sajátos befektetői helyzetét, kockázattűrő képességét, deviza-összetételre vonatkozó elvárásait alapul véve a globális származékos és értékpapírpiac kínálatából válogathassunk.

 

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...