Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Private Banking

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Private Banking

Tisztelt Látogatónk!

A legtöbb ember számára érték a bizalmon alapuló személyes kapcsolat. A pénzügyek területén fokozottan igaz a fenti állítás, hiszen megalapozott és hasznos tanácsot csak olyan szakértő képes nyújtani, aki a pénzügyi piacokon túl jól ismeri partnere befektetői szokásait és elvárásait.
A TakarékBank Private Banking üzletágának tapasztalt banki tanácsadói, diszkrét körülmények között folytatott beszélgetések során hallgatják meg Ügyfeleink gyakran egyedi igényeit, és nyújtanak személyre szabott megoldásokat az egyszerű banki tranzakciók, a hitelezés, a különféle befektetési szolgáltatások, és nem utolsó sorban az értéknövelt kiegészítő szolgáltatások területén.
Private Banking tevékenységünk gyakorlása során exkluzív pénzügyi és befektetési szolgáltatást kívánunk nyújtani, amely lehetővé teszi Ügyfeleink számára, hogy befektetési spektrumukat szélesítsék, a legjobb befektetési lehetőségek közül választhassanak, illetve pénzügyeiket kényelmes és eredményes módon kezelhessék.
Érdeklődését megtiszteltetésnek vesszük, és mindenkor örömmel fogadjuk. Reméljük, hogy pénzügyi és befektetési kérdéseire hamarosan hasznos válaszokat adhatunk.

 

 

Kapcsolat

Kapcsolat

Private Banking

Private Banking


TakarékBank Zrt.
Privát Ügyfelek Osztály

Cím: 1122 Budapest, Pethényi köz 10.
E-mail: private.banking@tbank.hu
Tel:  (+06 1) 225 42 16
Fax: (+06 1) 225 42 21

Munkatársaink telefonszámai:

Mikó Péter osztályvezető:                      (+06-1) 225 42 20
Pohl András privát banki tanácsadó:    (+06-1) 225 42 19
Burány Gábor privát banki tanácsadó: (+06-1) 225 42 13

 
Kapcsolódó dokumentumok

A befektetési termékekkel kapcsolatos kondíciókat, a befektetési tevékenységet végző kirendeltségek listáját, illetve a mindenkor hatályos Befektetési Üzletszabályzatunkat az alábbiakban találhatják meg.


E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...