Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Bankkártya szolgáltatások

Általános információk

Általános információk

Bankkártya szolgáltatások

Az MTB Zrt. 1995 óta lát el bankkártya szponzorbanki feladatokat. A szponzorált hitelintézetek között található csaknem a teljes takarékszövetkezeti szektor, valamint további öt Magyarországon működő bank is. Alvállalkozók bevonásával magas színvonalon biztosít partnerei részére kibocsátói-, elfogadói-, és ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

A kibocsátott bankkártya termékek között megtalálhatók a legfiatalabb korosztálynak szóló ATM kártyák ugyanúgy, mint a széles körű szolgáltatásokkal rendelkező Gold bankkártya, valamint az érintés nélküli (contactless) technológia.

Az MTB Zrt. széles körű kártyaelfogadói szolgáltatást biztosít szerződött partnerei részére. A Bank és az általa szponzorált hitelintézetek üzemeltetik Magyarország második legnagyobb ATM hálózatát, közel ezer készülékkel.

A szponzorált hitelintézetek által nyújtott elfogadói szolgáltatások része a kereskedői elfogadóhelyeken üzemeltetett POS terminálok és a webáruházaknak ajánlott virtuális kártyaelfogadás. Az elfogadott bankkártyák köre nem csak a legnépszerűbb termékekre korlátozódik, hanem kiegészül az egészségpénztári- és az utalványkártyák (pl.: SZÉP kártya) széles körével.

image

Amennyiben Ön hitelintézeti látogató és érdeklődik az MTB bankkártya szponzorbanki szolgáltatásai iránt, kérjük hagyjon üzenetet az info@tbank.hu e-mail címen.

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...