Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Azonnali deviza konverzió

Termékleírás

Termékleírás

Azonnali deviza konverzió

Az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. lehetővé teszi Ügyfelei számára, hogy egyik devizában fennálló nagy összegű eszközeiket azonnali tranzakció során, másik devizára váltsák (konvertálják) át aktuális piaci árfolyamon.
A tranzakció spot értéknappal történik alapvetően, de az Ügyfélnek lehetősége van T illetve T+1 értéknapos konverzióra is. A spot értéknap az üzletkötés utáni második munkanap (T+2), tehát például, ha az Ügyfél devizát vásárol spot értéknapra, az ellenértéket aznap elkülönítik, míg a vásárolt deviza az üzletkötést követő második munkanapon kerül jóváírásra számláján (ezt a tranzakció végrehajtásának időigénye és a nemzetközileg elfogadott szabályok indokolják). Spot értéknaptól eltérő konverzió esetén a tényleges terhelés, illetve jóváírás a megállapodott értéknapon történik. Konverzió történhet az MTB Zrt. által jegyzett minden deviza-forint párra, illetve ezen devizák közül bármely kettő között.

A tranzakció menete
Az Ügyfél számára (például telefonon) az MTB üzletkötője spot árfolyamot jegyez. Ez az árfolyam az MTB-re nézve kötelező érvényű, amennyiben az Ügyfél azt azonnal elfogadja, ellenkező esetben a jegyzett ár csak tájékoztató jellegű.
A tranzakciót követően az MTB írásos értesítést küld (postán vagy faxon) a tranzakció részleteiről, a keret-megállapodásban leírtak szerint.
Az azonnali deviza ügyletek további részleteit, valamint a fedezettel, az elszámolással, teljesítéssel, illetve egyéb információkkal kapcsolatos részleteket a „számlaszerződés értékpapír-, és ügyfélszámla vezetésére” keretszerződés, és a MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. Befektetési Szolgáltatási Tevékenységre és Kiegészítő Szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata, illetve az annak mellékletét képező Termékkatalógus tartalmazza.

 •   Vissza  
 •  

  Kapcsolat

  Kapcsolat

  Azonnali deviza konverzió


  Üzleti órák:

  hétfőtől-péntekig: 8.00 - 16.30 óra között
   

  Telefonszámok:

  212-2113
  457-8982 
   

  Email:

  treasury@tbank.hu

   

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...