Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Betételhelyezési lehetőségek (depo)

Termékleírás

Termékleírás

Betételhelyezési lehetőségek (depo)

I-betét

I-betét elhelyezésére a Takarékszövetkezeteknek van lehetőségük. Ezzel az instrumentummal a kötelező tartalékolási kötelezettségüknek tudnak eleget tenni. Az elhelyezett betét összegének 40% (I+ betét) illetve 30%-ig (I++ betét) hitelt vehetnek fel az MTB-től az előre megállapított kamaton 1-7 napos futamidőre.

Kapcsolódó dokumentumok

"I" betét szerződésminta

T-betét

Ezen szolgáltatásunk célja elsősorban a Takarékszövetkezetek likviditáskezelésének elősegítése.

A "T" betét minimális összege 100.000.000,- Ft, azaz Egyszázmillió forint. A Takarékszövetkezet a Keretszerződés a Takarékszövetkezet által az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.-nél elhelyezett "T" betétekre, illetve a Takarékszövetkezet kérésére az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által kihelyezett "T+" betéti konstrukcióra vonatkozóan keretszerződés alapján jogosult több külön "T" betét elhelyezésére, amelyek nem vonhatók össze. (T-betét-Keretsz.doc)

A "T" betét futamideje 31-270 nap között bármilyen hosszúságú lehet.

A "T" betét fix kamatozású. A "T" betét kamatára az alábbiak szerinti eljárás keretében az elhelyezés összes körülményére figyelemmel mindenkor a Bank tesz ajánlatot.

A Bank a kamatot lejáratkor fizeti meg egy összegben jóváírva azt a Takarékszövetkezet nála vezetett bankszámláján. A Takarékszövetkezetnek a "T" betét futamidő alatti felmondására sem részben, sem egészben nincs lehetőség.

Kapcsolódó dokumentumok

"T" betéti szerződésminta

 

T+ betét (hitel)

A Takarékszövetkezet maximum az általa elhelyezett "T" betét összege erejéig, annak egyidejű óvadékba adásával, az alábbi feltételek mellett jogosult "T+" betét kihelyezésének igénylésére.

A "T+" betét futamideje legfeljebb az óvadékul adott "T" betét lejáratának időpontjáig tarthat. A Takarékszövetkezet egyidejűleg több "T+" betéttel rendelkezhet. A "T+" betéti állomány adott időpontra vonatkozó lehetséges maximális összege a "T" betét/ek összállománya megnövelve a "T" betét/ek adott időpontig megszolgált kamat(aina)k összegével. A lehetséges "T+" betéti állomány maximális összege megállapításakor, a "T+" betét/ek összegébe beleszámít a Takarékszövetkezet által a "T+" betétre fizetendő kamat adott időpontig esedékes része.
A "T+" betét fix kamatozású. A "T+" betét kamatára a betét összes körülményére figyelemmel mindenkor a Bank tesz ajánlatot.

 

Kapcsolat

Kapcsolat

Betételhelyezési lehetőségek (depo)

Telefonszámok:

457-8984

457-8987
 

Email:

treasury@tbank.hu

 

 
Kapcsolódó dokumentumok

A befektetési termékekkel kapcsolatos kondíciókat, a befektetési tevékenységet végző kirendeltségek listáját, illetve a mindenkor hatályos Befektetési Üzletszabályzatunkat az alábbiakban találhatják meg.
E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...