Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Junior Prima díj

A díjról

A díjról

Junior Prima díj

A Takarék Csoport a Junior Prima díj Színház- és filmművészet kategóriájának mecénásaként gondoskodik a legkiemelkedőbb teljesítményeket elérők méltó elismeréséről.

 

Tizedik alkalommal adták át a Junior Prima díj Színház- és filmművészet kategóriájának elismeréseit október 16-án, a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán. A díjakat és az azokkal együtt járó pénzjutalmat a Takarékbank elnök-vezérigazgatója, Vida József nyújtotta át a 64 jelölt közül kiválasztott öt, 30 évesnél fiatalabb tehetségnek.


A Junior Prima 2018-es díjazottjai a színház- és filmművészet kategóriában:

Velük együtt a színház- és filmművészet kategóriában eddig már összesen 84 fiatal magyar tehetség lett Junior Prima.


A Prima Primissima életre hívói 2007-ben döntöttek úgy, hogy önálló díjjal kívánják jutalmazni azokat a fiatal, harminc év alatti fiatal tehetségeket, akik korosztályukon belül a jók között is a legjobbak. A kiemelkedő teljesítményt nyújtók ekkortól érdemelhetik ki a minden évben odaítélt Junior Prima Díjat, amelynek öt társalapítója van. Mindegyikük egy-egy önálló kategória mecénási feladatait vállalta fel. A Magyar Fejlesztési Bank a tudomány, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a zene, a Docler Holding Kft. a népművészet, a KAVOSZ Zrt. a sajtó, a Takarék Csoport pedig a színház- és filmművészet terén kiemelkedő fiatal tehetségeket támogatja.

Az idei díjazottakat bemutató füzetet itt tekintheti meg.
 

 

A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé. A 30 évnél fiatalabb, magyar állampolgárságú talentumokat a Prima Primissima Alapítvány mecénás cégek jóvoltából az idén már tizenkettedik alkalommal jutalmazza Junior Prima Díjjal, ami komoly ösztönzést adhat a fiatal tehetségek kibontakozásához.


A Junior Prima díjról

A tehetséges fiatalok támogatása különösen fontos, hiszen jövőnk az ő kezükben van. Bíztatnunk kell őket - akár jó szóval, akár anyagi elismeréssel. A szárnyaikat bontogató fiatal tehetségek felemelése éppen olyan fontos küldetés a Prima Primissima számára, mint az értékes életművek elismerése. A Junior Prima Díj a jövő meghatározó személyiségeinek szeretne jelentős ösztönzést adni.


A Prima Primissima életre hívói 2007-ben úgy döntöttek, hogy önálló díjjal kívánják jutalmazni a fiatal korosztály köréből azokat, akik a jók között is a legjobbak. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok ekkortól érdemelhetik ki a minden évben odaítélt Junior Prima Díjat.


A tehetséges fiatalok támogatása különösen fontos, hiszen jövőnk az ő kezükben van. Bíztatnunk kell őket – akár jó szóval, akár anyagi elismeréssel. A Junior Prima Díj komoly ösztönzést szeretne adni az ifjú tehetségek kibontakozásához: egy erős visszajelzést arról, hogy érdemes dolgozni, jól teljesíteni, mert ahol eredmény van, oda az elismerés is megérkezik.


A Junior Prima Díjnak öt társalapítója van, mindegyikük egy-egy önálló kategória mecénási feladatait vállalta fel. A Magyar Fejlesztési Bank a tudomány, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a zene, a Docler Holding a népművészet, a KAVOSZ Zrt. a sajtó, 2017-től a Takarék (előtte az FHB, mint társalapító) pedig a színházi művészet terén kiemelkedő fiatal tehetségeket támogatja.


A Junior Prima Díj nyertesei a rangos szakmai elismerésen túl kétmillió forintos támogatásban is részesülnek. 

A Junior Prima 2017-es díjazottjai a színház- és filmművészet kategóriában:

Czakó Julianna (színművész),
Patkós Márton (színművész),
Szabó-Székely Ármin (dramaturg),
Szemere Zita (magánénekes),
Tasnádi Bence (színművész) és
Zöldy Z Gergely (díszlet-, jelmez- és látványtervező).
 

 

A díjazottakat bemutató füzetet itt tekintheti meg.

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...