Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

XV. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny

Borverseny

Borverseny

XV. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny

Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség és a TakarékBank Zrt. a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. szakmai segítségével, tizenhetedik alkalommal rendezte meg a takarékszövetkezeti ügyfelek országos borversenyét.

Borzsűrizés

 

Nemes, ám embert próbáló feladat várt mindazon bírákra, akik a XV. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny zsűrijének tagjai voltak.

A 2013. április 9-10-én, Budapesten megtartott versenyen az utóbbi éveket magasan meghaladó mintaszám közül kellett kiválasztaniuk az arany-, ezüst- és bronzérmes borokat.

Egész napos áldozatos munkájuknak köszönhetően megszülettek az eredmények, amelyek az oldal alján, a "Letölthető dokumentumok" között megtekinthetők. 

Az aranyérmek ünnepélyes átadására 2013. május 8-án kerül sor, amelyről további részleteket a későbbiek során közlünk.

 

 

 

IDE kattintva megtekintheti a képet nagyobb méretben.

Takarékszövetkezeti Borversenyhez kapcsolódó letölthető dokumentumok

Eredménylista

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...