Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

gróf Károlyi Sándor-díj 2017

gróf Károlyi Sándor-díj

gróf Károlyi Sándor-díj

gróf Károlyi Sándor-díj 2017


Politikus, a magyar szövetkezetek atyja, kórházalapító, a Magyar Tudományos Akadémia tagja.

Felismerte, hogy a szükséges és elfogadható kamatlábú mezőgazdasági hitel biztosítása és az arra hivatott szövetkezetek megteremtése elválaszthatatlan egymástól. 1886-os alapításától vezette a Pestmegyei Hitelszövetkezetet és a hitelszövetkezeti mozgalom kiterjesztésén dolgozott, eredményesen. 1894-ben már nyolcvan hitelszövetkezet működött az ország legnagyobb megyéjében. A két világháború közötti időszakban a hitelszövetkezetek döntő szerepet játszottak a szintén általa alapított, más típusú, termelői, fogyasztói és értékesítési szövetkezeti központok megszervezésében és azok fejlődésében. A II. világháború kezdetén már 1.499 hitelszövetkezet működött az országban, közel 800.000 taggal.
Unokaöccse, Károlyi Mihály eszményképének tekintette nagybátyját, nagybátyja viszont őt tekintette szellemi öröksége méltó utódának, továbbfejlesztőjének.
A gróf Károlyi Sándor-díjat 2003-ban a Takarékbank Igazgatósága hozta létre, azzal a céllal, hogy a legfontosabb ügyfélcsoportja - egyben meghatározó tulajdonosai - a takarékszövetkezeti integráció legjobb menedzserei teljesítményét elismerje. A gróf Károlyi Sándor emlékplakettel az alapító jellemzően olyan életművet kíván díjazni, amelyek eredményei túlmutatnak a takarékszövetkezeti integráció határain és tágabb körben is emelik a szektor tekintélyét. A gróf Károlyi Sándor emlékgyűrűvel való kitüntetés elsősorban az adott évben a takarékszövetkezeti integráció keretein belül kifejtett, az integráció egészét érintő kiemelkedő teljesítmény elismeréseként szolgál.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Takarékbank Zrt. Igazgatósága által alapított gróf Károlyi Sándor-díjakra történő jelölés időszaka 2017. november 23. napjától megkezdődött! Jelöltet állítani a hitelintézeti vezetőknek van lehetőségük, az alábbi formanyomtatványok kitöltésével és határidőre történő visszaküldésével.

A jelölés akkor tekinthető érvényesnek, ha a jelölt személyére vonatkozó szöveges indoklás konkrétan megnevezi azt az eseményt, tevékenységet, aktív részvételt, amiért a jelölés történt.

A tényszerű adatokat, információkat nem tartalmazó szöveges indoklás vagy cégszerűen alá nem írt javaslatok nem tekinthetőek érvényes jelölésnek.

Jelölési határidő: 2017. december 11. 10:00.

A gróf Károlyi Sándor-díjak ünnepélyes átadására a Takarékbank által szervezett év végi fogadáson kerül sor.


Jelölőlap
 

Szabályzat

Szabályzat

gróf Károlyi Sándor-díj 2017

Szabályzat
 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...