Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Takarék Garanciaközösség Szövetkezeti Hitelintézetek Tőkefedezeti Közös Alapja

Partnereink

Partnereink

Takarék Garanciaközösség Szövetkezeti Hitelintézetek Tőkefedezeti Közös Alapja

image

 

A takarékok egymás kötelezettségeiért kölcsönösen felelősséget vállalva garanciaközösségbe tömörültek annak érdekében, hogy a korábbinál lényegesen nagyobb biztonságot tudjanak nyújtani ügyfeleiknek. Ez az új rendszer 2014. december 10-én épült ki végső formájában, a közösségben összesen több mint száz szövetkezeti hitelintézet, az MTB Zrt. és a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete vállalt garanciát (felelősséget) egymásért. Ez azt jelenti, hogy a sok kisebb és nagyobb takarékszövetkezet tőkeereje összeadódik és kiegészülve az MTB Zrt., valamint az Integrációs Szervezet vagyonával összesen közel 300 milliárd forintnyi konszolidált tőke áll minden egyes takarékszövetkezet mögött.

  •   további információk  
  •  

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...