Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

SZHISZ

Partnereink

Partnereink

SZHISZ

Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete

image

A Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezetét (SZHISZ) a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról szóló 2013. évi CXXXV. törvény hozta létre, mint a hazánkban működő szövetkezeti hitelintézetek közös intézményvédelmi, szabályozó és irányító szervezetét, és egyben a szervezetet a korábbi intézményvédelmi alapok – OTIVA, HBA, TAKIVA, REPIVA – jogutódjaként jelölte ki.


A szervezet tagjai az integrációban részt vevő szövetkezeti hitelintézetek – takarékszövetkezetek, hitelszövetkezetek, illetve kisebb bankok –, valamint az integráció központi bankja, az MTB Zrt. és a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Az SZHISZ feladata a szövetkezeti hitelintézeti integráció versenyképességének növelése és prudens működésének biztosítása, az integrációban részt vevő szövetkezeti hitelintézetek közötti együttműködés megújításának, egységes üzleti fellépésének és közös intézményvédelmének biztosítása révén.
 

  •   további információk  
  •  

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...