Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Takarék Akadémia

Partnereink

Partnereink

Takarék Akadémia

A takarékszövetkezetek 1990-ben hozták létre az Országos Takarékszövetkezeti Szövetséget többek között azzal a céllal, hogy részükre szakmai oktatásokat és fejlesztő képzési programokat tartson. A folyamatos és tervszerű munka eredményeként a 2007. évi közgyűlés határozatot hozott egy önálló oktatási egyesület felállításáról. A Takarék Akadémia átvette és egységes képzési és fejlesztési rendszerbe foglalta az oktatási feladatokat annak érdekében, hogy akkreditált oktatási intézményként működhessen.

image

A Takarékszövetkezeti Akadémia Oktatási Egyesület a társadalmi szervezetre és a közhasznú szervezetre vonatkozó jogszabályok alapján működő, önkéntesen létrehozott, demokratikus önkormányzattal rendelkező szervezet, amely jogi személy. Közhasznú tevékenysége a nevelés, oktatás, képességfejlesztés és ismeretterjesztés. Elsődlegesen a Takarékszövetkezeti Integrációhoz tartozó pénzügyi intézmények és üzleti partnerek dolgozóit és tisztségviselőit oktatja. A meglévő szellemi vagyont kívánja karbantartani és gyarapítani, egyáltalán az oktatás és képzés szerepét szeretnék erősíteni és hozzájárulni a képzettség javulásához. 
 

  •   további információk  
  •  

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...