Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

TAK-INVEST

Partnereink

Partnereink

TAK-INVEST

A Tak-Invest Informatikai és Szolgáltató Kft.-t 2002-ben takarékszövetkezetek alakították. A Takarékszövetkezetek célja a Tak-Invest megalapításával központosított bankinformatikai szoftver fejlesztése és bevezetése, valamint kapcsolódó üzemeltetés és folyamatos rendelkezésre állás feltételeinek megteremtése, illetve mérsékelt árakon és költségeken történő magas technikai színvonal elérése volt.

Tulajdonosaink többsége számára igen rövid átfutási határidővel elérhetővé vált, hogy a takarékszövetkezet megfeleljen a kistérségi elvárásoknak, hogy a nagyobb pénzintézetekhez hasonló technológiával és korszerű szolgáltatásokkal elégíthette ki ügyfelei igényeit, hogy a "Vidék Bankja" a kereskedelmi banki szférához hasonló, sokoldalú termékpaletta alapján végezhette az ügyfelek színvonalas kiszolgálását, megtartva ugyanakkor a takarékszövetkezet családias és bensőséges kapcsolataiból származó előnyös tulajdonságait.

  •   további információk  
  •  

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...