Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Befektető - védelmi alap

Partnereink

Partnereink

Befektető - védelmi alap

A BEVA megkísérli mérsékelni azokat a károkat, melyek abból eredően érik a befektetőket, hogy a számlavezető bank vagy befektetési vállalkozás, amelynél értékpapírt helyeztek el, nem képes kiadni jogos követelésüket. A kárenyhítés érdekében a BEVA kártalanítást nyújt a befektetőknek abban az esetben, ha valamely tagja felszámolás alá kerül, és a bank, illetve a befektetési vállalkozás a biztosítás alá tartozó ügyfélköveteléseket fedezet hiányában nem képes kiadni.


A BEVA személyenként és hitelintézetenként összevontan legfeljebb 20.000,- eurónak megfelelő forint összeghatárig fizet kártalanítást. A kártalanítás mértéke 1.000.000,- forintig 100%, 1.000.000,- forint összeghatár felett 1.000.000,- forint és az afeletti rész 90%-a.
 

A biztosítási védelem nem vonatkozik a piaci események miatt bekövetkező árfolyamveszteségekre és értékvesztésekre, és nem nyújt védelmet a kibocsátó fizetésképtelenségének esetére.


 

  •   További információk  
  •  

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...