Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Budapesti értéktőzsde Zrt.

Partnereink

Partnereink

Budapesti értéktőzsde Zrt.

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) legfontosabb feladata, hogy átlátható és likvid piacot biztosítson a Magyarországon és a külföldön kibocsátott értékpapírok számára. A hazai pénz- és tőkepiac központi szereplőjeként a Tőzsde forrásbevonási lehetőséget nyújt a gazdasági élet szereplőinek, egyúttal hatékony befektetési lehetőségeket biztosít a befektetők számára. A kereslet és kínálat koncentrálásával nyilvános információt biztosít a kereskedett termékek áralakulásáról.


A Tőzsde célja, hogy a magyar értékpapírok elsődleges kereskedési helyeként pénzügyi központtá váljon, valamint sikeresen vegyen részt a kibocsátókért folyó versenyben. Ezt ügyfélorientált működéssel, a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével, valamint hatékony technológiai megoldások alkalmazásával éri el.
 

  •   További információk  
  •  

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...