Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

MAPI Zrt.

Partnereink

Partnereink

MAPI Zrt.

image

A MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. 14 éve van jelen a pályázatírói, Európai Uniós fejlesztési piacon, ahol meghatározó szerepre tett szert. Az elmúlt időszakban 2000 sikeres projektben vettek részt, több mint 400 milliárd forint vállalati és önkormányzati vissza nem térítendő támogatás elnyerésében és lehívásában működtek közre, az általuk menedzselt pályázatok 98%-ban pozitív elbírálásban részesültek. Szolgáltatásaik országosan elérhetőek, a pályázatíráson és a pályázati projekt-menedzsmenten keresztül egészen a fenntartási időszakban szükséges monitoring feladatokra is kiterjednek. A MAPI Zrt. a pályázatírói tanácsadói piacon alapvetően a nagyobb cégek kiszolgálására szakosodott. A MAPI Zrt. tulajdonosa Essősy Zsombor, közgazdász, akit 2006-ban az “Év fiatal menedzserének” választottak, majd a VOSZ “Év Vállalkozója 2010″ és “Év Vállalkozója 2014″ díjával ismerték el munkáját. Díjaikból a Takarékszövetkezetek és az MTB Zrt. ügyfelei részére 10% kedvezményt biztosítanak.

Elérhetőség:
Szász Tibor
tel: +36-20-239-0363
e-mail: tibor.szasz@mapi.hu

További információ (link a www.mapi.hu-ra)
 

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...