Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

AVHGA

Partnereink

Partnereink

AVHGA

image

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) feladata készfizető kezesség nyújtása olyan mikro-, kis- és középvállalkozóknak, amelyek mezőgazdasági területen működnek vagy tevékenységük a vidéki térséghez kapcsolódik. Kezességvállalásunk elősegíti azon vállalkozások finanszírozását, amelyek nem rendelkeznek elegendő fedezettel, így hitelezésük, támogatásuk kockázatos a hitelintézetek számára.
Az AVHGA (www.avhga.hu) tevékenységét a hitelintézetek gyakorlatával megegyezően - hitelintézettel egyenértékű pénzügyi vállalkozásként-, alapítványi formában végzi, amely forma egyedülálló a hazai finanszírozási szektorban.
Az AVHGA az alapítványi formának köszönhetően, az alapító szervezetek szándékát teljesítve mindig az agrár és vidéki területen működő mikro-, kis – és középvállalkozások financiális érdekeit tartja szem előtt. Hitelintézetekkel egyenértékű pénzügyi vállalkozás státusza biztosíték arra nézve, hogy a hitelintézetek a finanszírozási folyamat során kezességüket kedvező kockázati besorolás mellett vehessék figyelembe, javítva ezáltal a KKV szektor hitelképességét, csökkentve a bankok kockázatát.
 

 •   további információk  
 • Gazdahitel–Gazdakártya

  image

  A Gazdahitel-Gazdakártya konstrukció 2007-ben, az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány és a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium együttműködésével került kialakításra, amely a Takarékszövetkezetek agrárágazatban tevékenykedő mikro-, kis-, és középvállalkozási, őstermelő, és családi gazdálkodói formában működő ügyfeleinek nyújt átmeneti és középtávú forgóeszköz jellegű finanszírozási lehetőséget. A hitelkonstrukcióhoz az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os készfizető kezessége kapcsolódik, kedvezményes kezességi díjjal.

  A hitel könnyebb felhasználása érdekében „GAZDAKÁRTYA” néven egy MasterCard Electronic Business típusú bankkártya kerül kibocsátásra, amellyel rugalmasan fizethet a MasterCard Electronic kártya elfogadásra kijelölt helyeken, illetve készpénzt vehet fel a Takarékszövetkezeti Integráció több, mint ezer készpénzkiadó automatájából.
   

  Gazdahitel-gazdakártya forgalmazói lista:

  • (,0 KB)
   

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...