Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

FHB Lízing

Partnereink

Partnereink

FHB Lízing

image

Az FHB Lízing Zrt. (korábbi nevén Central European Credit Zrt. majd FHB Ingatlanlízing Zrt.), 2005-ben alakult, ingatlanfinanszírozási tevékenységünket a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-I-P-26/2005. számú engedélye alapján végeztük 2014-ig. A H-EN-I-825/2014 számú módosított MNB engedély lehetőséget biztosít a Társaságnak termékkorlátozás mentesen pénzügyi lízing tevékenységre, valamint pénzkölcsön nyújtási tevékenységre.
Társaságunk szakosított pénzügyi vállalkozásként ingatlan és eszközalapon kínál finanszírozási termékeket pénzügyi lízing és jelzálog konstrukciókban.


Ami megkülönbözteti az FHB Lízinget...


Finanszírozás egy kézben
Minden ügyfel delegált ügyintézőt kap, akivel a kapcsolattartás személyes és folyamatos. Az ügyintéző az első tárgyalástól a folyósításig végigkíséri az ügyletet, annak állapotáról rendszeres tájékoztatást nyújt. A hitelezéshez kapcsolódó egyéb adminisztratív feladatokat is átvállaljuk hogy még egyszerűbb legyen finanszírozási folyamat.


Gyorsaság és rugalmasság
A megoldás a cél, nem az elutasítás!
Kis létszámmal, egylépcsős döntéshozatali mechanizmussal Ügyfeleinket személyre szabott módon, gyorsan és magas színvonalon vagyunk képesek kiszolgálni. Pénzügyi megoldásainkat Ügyfeleiket személyre szabott módon, gyorsan és magas színvonalon képesek kiszolgálni. Pénzügyi megoldásaikat az Ügyfelek egyedi igényeihez, elképzeléseihez szabják.


Ami számít: az ügyfél és a lízingtárgy
Finanszírozási döntés fontos eleme, hogy a lízingbevevő vagy hitelfelvevő képes legyen adósságszolgálatainak teljesítésére, az általa felvázolt cél világos legyen és gazdaságilag racionális. A felajánlott lízingtárgy fedezet jó minőségű, forgalomképes kell, hogy legyen.


Tudják mit jelent az, hogy vállalkozás
Szakembereik közül sokan korábban maguk is vállalkozásokban dolgoztak, így a finanszírozói tárgyalás során a működés és a piac sajátosságait megértik és megfelelően kezelik. Tudják, hogy az egyoldalú gondolkodás helyett a konstruktivitás a siker kulcsa.
 

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...