Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Garantiqa

Partnereink

Partnereink

Garantiqa

image

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-t (Garantiqa) 1992-ben a magyar állam, a legjelentősebb hazai kereskedelmi bankok, takarékszövetkezetek és néhány vállalkozói érdekképviseleti szövetség alapította abból a célból, hogy készfizető kezesség (garancia) vállalásával katalizátorként működjön közre a hazai kis- és középvállalkozások, valamint a munkavállalói résztulajdonosi program megvalósítására létrejövő szervezetek hitelezése során.

A Garantiqa (www.garantiqa.hu) alapvető célkitűzése a kkv-szektor fejlődésének elősegítése, bármilyen típusú forrásbevonáshoz vállal kezességet, tehát hitelhez, bankgaranciához, lízing- és faktoring ügyletekhez, kockázati tőke bevonásához, illetve uniós pályázatokhoz. Az utóbbi években nyílt lehetőség arra, hogy önkormányzatok és önkormányzati vállalkozások hitelfelvételeit és kötvénykibocsátásait is elősegítse kezességvállalásuk révén.
 

Adatkezelési tájékoztató - Garantiqa Zrt.

  •   további információk  
  •  

    E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...