Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

NAKVI

Partnereink

Partnereink

NAKVI

image

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) a Vidékfejlesztési Minisztérium háttérintézményeként általános országos hatáskörrel rendelkezik a vidékfejlesztés, a képzés és a szaktanácsadás területén, így munkájuk sokrétű és szerteágazó. E feladatokat a szakmai szempontok alapján tudásalapú megoldásokkal, hatékonyan, ügyfeleik és partnereink igényeit is figyelembe véve látják el.
A vidék- és területfejlesztés, az oktatás, valamint a szaktanácsadás területén kézzel fogható változások zajlanak napjainkban, ezek alakításában és végrehajtásában pedig az Intézet tevékenyen részt vesz. A NAKVI (www.nakvi.hu) feladata többek között az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló Nemzeti Vidékfejlesztési Program (NVP) végrehajtása, intézkedéseihez szakmai, módszertani és tájékoztatási hátteret nyújt. Az Intézet emellett a hazai és európai uniós vidékfejlesztési programok monitoring és tervezési feladataiért is felel, ellátja a vidékfejlesztési projektek megvalósítására közzétett felhívásokkal kapcsolatos megbízásokat, pályázati rendszert működtet és ellenőrzi a megvalósítás végrehajtását.
A képzés területén az Intézet évtizedes múltra visszatekintő tapasztalattal rendelkezik. Alapvetően az agrár irányú képzések értékteremtő munkáját segítik azzal, hogy tankönyveket adnak ki, vizsgatételeket készítenek, a vizsgákon pedig szakembereink látják el a felügyeletet.
A szaktanácsadás területén országos hatáskörrel rendelkeznek, nyilvántartják a szaktanácsadói névjegyzéket, és működtetik a szaktanácsadói rendszerhez kötelező képzési struktúrát.

 •   további információk   • GAZDANet hitelprogram

  A GAZDANET Program keretében a 0 és 4 EUME közötti gazdasági mérettel rendelkező regisztrált termelők lehetőséget kapnak informatikai eszközök kedvezményes vásárlására, valamint az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtott támogatás igénybevételére. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által elbírált támogatási pályázatok birtokában az informatikai eszközt a NAKVI-n keresztül rendelhetik és kapják meg a gazdálkodók.

  A támogatás mértéke a megvásárolt eszköz nettó vételára alapján kerül megállapításra, mely fiatal gazdálkodókra vonatkozóan 50%, a többi gazdálkodóra vonatkozóan 40%, de a támogatás felső határa nem haladhatja meg a 300 eurót, azaz közel 90.000 Ft-ot.
  Az informatikai eszközök vásárlásához a Takarékszövetkezetek kedvező kamatozással, 2 éves futamidejű, maximálisan 300.000 Ft összegű hitelt nyújtanak.
   

 •   további információk  
 •  

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...