Általános információk

Általános információk

Bankkártya

A Mastercard Business bankkártya Magyarországon és külföldön általánosan elfogadott, magas színvonalú fizetési eszköz, amely a kényelmet és biztonságot nyújt a bankkártya birtokosok számára.

A vállalati, vállalkozói (forint) pénzforgalmi számlához kapcsolódó bankkártyát vállalkozások, vállalatok, és intézmények igényelhetik.

A termék külföldön és belföldön egyaránt használható készpénzfelvételre ATM-eknél, bankpénztári POS termináloknál, valamint vásárlásra. A kártya alapszolgáltatásai közé tartozik a fentieken kívül egy külföldön használható beteg-, baleset- és poggyászbiztosítás.

A bankkártyákhoz kapcsolódó kondíciókat a Takarék Business számlacsomag hirdetménye, illetve a 2013. december 1-e előtt nyitott (és azóta még nem átszerződött) számlákhoz kapcsolódó kondíciókat a MasterCard Business bankkártya hirdetmény tartalmazza.

 

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...