Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Agrár Széchenyi Kártya

Általános információk

Általános információk

Agrár Széchenyi Kártya

Az Agrár Széchenyi Kártya az ügyfelek számára a mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával kapcsolatos tevékenységhez kedvezményes kamatozású és garanciadíjú folyószámlahitel biztosításával nyújt segítséget, melynek célja, hogy vállalkozók szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.

image

 Igénylők köre: 

 • gazdasági társaság, 
 • egyéni cég, 
 • egyéni vállalkozó, 
 • szövetkezet, 
 • adószámmal rendelkező mezőgazdasági őstermelő, 
 • családi gazdálkodó,
 • erdőbirtokossági társulat.

Igényelhető hitelkeret:

Az Agrár Széchenyi Kártyához kapcsolódó hitelkeret 500 ezer és 100 millió Ft között, 100 ezer forintonként emelkedő összeg lehet. A hitel azonnal felhasználható és a visszatörlesztett összeg újra használatba vehető.

Igénylés folyamata:

A regisztráció a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban, vagy az úgynevezett takarékszövetkezeti VOSZ Pontokban történik. Az Agrár Széchenyi Kártya igényléséhez szükséges dokumentumokat be lehet szerezni az irodákban, de azok akár letölthetőek az internetről (http://kavosz.hu/index.php/hiteligenyles/igenylolapok) is.

A regisztrációs irodák a dokumentumokat továbbítják a kiválasztott Hitelintézet részére.

A likviditási problémák gyorsan megoldódnak

A gyors regisztrációnak és hitelbírálatnak köszönhetően Ön az igénylés benyújtástól számított 2-3 héten belül Agrár Széchenyi Kártyájával fizethet. 

Kedvező kamatozás és költségek:

 • a hitelkeret megnyitásakor a garanciadíj és a kártyadíj kivételével a Hitelintézet nem számít fel semmilyen további költséget, 
 • a megnyitásra került pénzforgalmi bankszámlához kapcsolódóan is csak a megszokott számlavezetési és forgalmi díjak terhelik a vállalkozás számláját, melyek negyedévente esedékesek.

 Törlesztés, futamidő:

 • a hitel bármikor törleszthető és ismét igénybe vehető,
 • a futamidő 1, 2, vagy 3 éves lehet. Évente felülvizsgálatra kerül sor.

A hitel biztosítékai:

 • Magyarországon minimum 3 éve állandó lakóhellyel rendelkező Európai Unió tagállam-állampolgár magánszemély készfizető kezességvállalása, 
 • az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezességvállalása, valamint 
 • a hitelező Hitelintézet javára kiállított felhatalmazás azonnali beszedési megbízásra, továbbá
 • 15 millió Ft hitelösszegig nem szükséges ingatlan biztosíték. A 15-25 millió Ft között a hitelintézet döntésétől függően, 25 MFt felett minden esetben ingatlanfedezet kerül bevonásra. 

   

Bankkártya:

A hitelkeret megnyitásával egy időben a vállalkozások egy nemzetközileg is elfogadott MasterCard Business típusú bankkártyát kapnak, mellyel egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor igénybe vehetik a részükre megnyitott hitelkeretet fizetés, bankkártyás vásárlás, vagy készpénz felvétel céljára, anélkül, hogy ezen fizetési tranzakciók miatt külön el kellene menniük a számlájukat vezető hitelintézeti fiókba.

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Agrár Széchenyi Kártya

A regisztráció a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban, vagy az úgynevezett takarékszövetkezeti VOSZ Pontokban történik.

A konstrukció üzletszabályzata és a kapcsolódó dokumentumok (igénylőlapok, nyilatkozatok, stb) letölthetőek a www.kavosz.hu oldalról.

A Regisztrációs Irodák a dokumentumokat továbbítják a kiválasztott Hitelintézet részére.

A termék kondícióit és díjait a hirdetmény tartalmazza.

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...