Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Kamatkockázati termékek

Termékleírás

Termékleírás

Kamatkockázati termékek

FRA (határidős kamatláb megállapodás)

FRA (Forward Rate Agreement ) ügylet egy határidős kamatlábszerződés, melyben a felek megállapodnak egy pénzügyi eszköz (deviza, kötvény) jövőbeni kamatszintjében. Ezek alapján egy jövőbeni időponttól, meghatározott időre nyújtott vagy felvett hitel kamatlába előre rögzített, ezzel kiküszöbölhető a kamatlábak ingadozásából származó kockázat.

Tőzsdén Kívüli Határidős állampapír Adásvétel

A tőzsdén kívüli határidős állampapír adásvételi ügyletek** aktuális pénzügyi biztosíték-igényeit a további dokumentumok alatti táblázat tartalmazza.


**kapcsolódó szerződés: „Tőzsdén kívüli határidős állampapír adásvételi keretszerződés, nettósítási és pozíció lezáró nettósítási megállapodás”.


 

"Tőzsdén kívüli állampapír adásvétel" termék és "Sajátszámlás kamatcsere (interest rate swap, IRS) ügyletek - nem természetes személy ügyfelek részére" termék pénzügyi biztosíték igényei

 

Kapcsolat

Kapcsolat

Kamatkockázati termékek

Üzleti órák:

hétfőtől-péntekig: 9.00 - 16.30 óra között

Telefonszámok:

457-8981
457-8984
 

Email:

 

treasury@tbank.hu

 
Kapcsolódó dokumentumok

A befektetési termékekkel kapcsolatos kondíciókat, a befektetési tevékenységet végző kirendeltségek listáját, illetve a mindenkor hatályos Befektetési Üzletszabályzatunkat az alábbiakban találhatják meg.
E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...