Általános információk

Általános információk

Betétek

image

Látra szóló betét
A Bank a bankszámlán elhelyezett összeg után lekötési idő nélkül, az általa közzétett hirdetmény alapján meghatározott mértékű kamatot fizet, melyet a számlán minden hó végén az ügyfél külön rendelkezése nélkül jóváír, illetve a számla megszüntetése esetén kifizet.

Lekötött betét
Az Ügyfél erre irányuló megbízása alapján a Bank lekötött betétként kezeli az Ügyfél bankszámlaegyenlegét, illetve annak bizonyos részét.

A látra szóló és a lekötött betétek kamatozási feltételeit, jutalék és költség kondícióit a Bank hirdetményei tartalmazzák.

 

  • Lejárat előtti felmondáskor fizetett kamat mértéke megegyezik a pénzforgalmi számla kamat mértékével.
  • Amennyiben az EBKM oszlopában adott idősávhoz tartozóan két érték található, akkor azok a lekötési idő alsó és felső időpontjához tartoznak.
  • Amennyiben a betét lejáratáig hátralévő lekötési idő kevesebb mint 365 nap, illetve amennyiben a betét lejáratáig hátralévő lekötési idő legalább 365 nap, akkor az EBKM kiszámítása külön képlet alapján történik.

 

 
Hatályos betéti kondíciók

  • A dokumentum nem található
  • A dokumentum nem található

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...