Bemutatkozás

Bemutatkozás

Vállalati Üzletág

A MTB Zrt. ügyfélkörének jelentős részét a vállalati és intézményi ügyfélkör teszi ki. A Bank ügyfelei között megtalálhatóak a legnagyobb belföldi és multinacionális cégek éppen úgy, mint a kis- és közepes méretű vállalkozások.

A Bank az International Desk-en keresztül a magyarországi német és nemzetközi ügyfeleknek nyújt szolgáltatásokat. A KKV Finanszírozási Osztály munkatársai a kis- és középvállalatok, illetve az Önkormányzati Kapcsolatok Osztállyal együttműködve az önkormányzatok finanszírozási igényeit igyekszenek kielégíteni, míg Nagyvállalati Finanszírozásért felelős  részlegünk legfőbb feladata a nagyvállalati igények és a strukturált megoldásokat igénylő hitelkérelmek egyedi kezelése, ideértve a projekt finanszírozást is.

Bankunk fő feladatának tekinti az ügyfélorientált értékesítési folyamat fenntartását. E cél érdekében jelenlegi keretfeltételeink rugalmasan alkalmazható megoldásokat kínálnak, de lehetőséget nyújtanak testre szabott termékek, szolgáltatások, illetve egyedi kondíciók kialakítására is.

Partnereinkkel együtt gondolkodva, az egyes célcsoportok sajátosságait, egyedi igényeit is figyelembe véve állítjuk össze a méretükhöz, tevékenységükhöz leginkább illő ajánlatot.

Mi az, ami leginkább bankunk mellett szól?

  • Az üzletág az ügyféligényeknek megfelelően folyamatosan bővíti termékkínálatát, ügyfeleink magasabb színvonalú, gyorsabb, gördülékenyebb kiszolgálását szem előtt tartva. Teljes körű pénzügyi tanácsadással, rugalmas és gyors ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére a bank budapesti székhelyén, illetve regionális központjainkban.
  • A középvállalatok sajátos igényeire és elvárásaira szakosodtunk.
  • A szakértői tanácsadásnak különösen nagy jelentőséget tulajdonítunk.
  • Tisztában vagyunk partnereink igényeivel, mert ismerjük a vállalkozói gondolkodást.
  • A mi szemünkben minden közös üzleti siker alapja a megbízható, stabil partneri kapcsolat fenntartása ügyfeleinkkel.


Vállalati és Intézményi Ügyfelek Üzletág

 

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...