Bemutatkozás

Bemutatkozás

Nemzetközi Ügyfelek

A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. 1999-ben döntött úgy, hogy a Magyarországra érkező, elsősorban német befektetők számára olyan szolgáltatási csomagot állít össze, amely túlmutat a bankok által nyújtott hagyományos pénzügyi szolgáltatásokon. Kínálatunk felöleli mindazon területeket, amelyek jelentős mértékben elősegíthetik a magyarországi befektetések sikerességét.
 

Stratégiai célunk elérése érdekében a Vállalati és Intézményi Ügyfelek Üzletágon belül kialakítottuk az International Desk-et. A terület munkatársai az elmúlt évek során széleskörű szakmai tapasztalatokra tettek szert, amelyek nélkülözhetetlenek a hazánkba települő külföldi vállalatok igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálásához.
Hazánk legnagyobb kereskedelmi partnere Németország, valamint a tőkebefektetések közel kétharmada is innen származik, így Bankunk jelentős német ügyfélkörrel rendelkezik. 
Az International Desk tapasztalata biztosítja a nemzetközi gazdasági-kulturális kapcsolatokkal rendelkező ügyfelek részére a megszokott színvonalú és kultúrájú kapcsolattartást, amelynek fontos része az anyanyelven történő kommunikáció.
 

Nemcsak teljes körű tanácsadással állunk rendelkezésére, hanem számíthat magyarországi kapcsolatrendszerünkre is:

  • Idegen nyelveket beszélő ügyvédeket, adótanácsadókat, ingatlanügynököket vagy akár könyvvizsgálókat közvetítünk.
  • Támogatjuk kapcsolatfelvételét a magyarországi szakmai szövetségekkel, kereskedelmi kamarákkal és egyéb intézményekkel.
  • Segítjük a magyarországi üzleti partnerek felkutatását és cége beilleszkedését az üzleti életbe és szokásokba.
 

Kapcsolat

Kapcsolat

Nemzetközi Ügyfelek

 

Tel.: (+36-1) 202-3777
Fax: (+36-1) 225-4280

E-mail: nemzetkozi@tbank.hu
 

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...