Frissült a Netbank, megújult a Mobilapp

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva 2019. június 9-től frissített Electra Internet Banking és megújított Takarék Mobilapp szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére*.

 

 

Frissült az Electra Internet Banking!

 

A megújítással célunk, hogy ügyfeleink egy ergonomikus, könnyen átlátható, felhasználóbarát elektronikus felületet kapjanak, ahonnan egyszerűen intézhetik többek között napi átutalásaikat, sárga csekk befizetéseiket, betétlekötéseiket.
Sőt, új funkcióval is bővült az Electra Internet Banking, hiszen lehetőségük van ezen a felületen a bankkártyáikhoz kapcsolódó változtatásokat is elvégezni, mint limitmódosítás és kártyafelfüggesztés.

 

 

Megújult a Takarék Mobilapp!

 

A Takarék Csoport 2019. június 9-én új mobilapp-ot is indított a mobiltelefonon keresztül bankoló ügyfelei részére.


Az új alkalmazást a jelenlegi Mobilapp-ot használó ügyfeleink visszajelzései és a piaci trendek alapján újítottuk meg, így egy modern, könnyen kezelhető, átlátható szolgáltatást hoztunk létre, mely minden olyan funkciót tartalmaz, amit az Electra Internet Banking is.

 

Technikai probléma, illetve belépéssel kapcsolatos nehézségek esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal a 06 1 311 3110-es telefonszámon.

 

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését!

Üdvözlettel:

Takarék Csoport

 

 

* A frissített Electra Internet Banking szolgáltatást, valamint az új Takarék Mobilapp-ot egyelőre a Takarékbank Zrt., az MTB Zrt. és a takarékszövetkezetek Ügyfelei érhetik el, illetve a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. azon Ügyfelei, akik befektetési szolgáltatással (Electra Internet Banking értékpapír modullal) rendelkeznek.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok