A takarékszövetkezetek 1990-ben hozták létre az Országos Takarékszövetkezeti Szövetséget többek között azzal a céllal, hogy részükre szakmai oktatásokat és fejlesztő képzési programokat tartson. A folyamatos és tervszerű munka eredményeként a 2007. évi közgyűlés határozatot hozott egy önálló oktatási egyesület felállításáról. A Takarék Akadémia átvette és egységes képzési és fejlesztési rendszerbe foglalta az oktatási feladatokat annak érdekében, hogy akkreditált oktatási intézményként működhessen.

 

 

image

A Takarékszövetkezeti Akadémia Oktatási Egyesület a társadalmi szervezetre és a közhasznú szervezetre vonatkozó jogszabályok alapján működő, önkéntesen létrehozott, demokratikus önkormányzattal rendelkező szervezet, amely jogi személy. Közhasznú tevékenysége a nevelés, oktatás, képességfejlesztés és ismeretterjesztés. Elsődlegesen a Takarékszövetkezeti Integrációhoz tartozó pénzügyi intézmények és üzleti partnerek dolgozóit és tisztségviselőit oktatja. A meglévő szellemi vagyont kívánja karbantartani és gyarapítani, egyáltalán az oktatás és képzés szerepét szeretnék erősíteni és hozzájárulni a képzettség javulásához. 
 

 

 

további információk

 

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok