Kérjük, használja az alábbi gombot a Takarék Netbankba történő belépéshez.

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Kamatkockázati termékek

Termékleírás

Termékleírás

Kamatkockázati termékek

FRA (határidős kamatláb megállapodás)

FRA (Forward Rate Agreement ) ügylet egy határidős kamatlábszerződés, melyben a felek megállapodnak egy pénzügyi eszköz (deviza, kötvény) jövőbeni kamatszintjében. Ezek alapján egy jövőbeni időponttól, meghatározott időre nyújtott vagy felvett hitel kamatlába előre rögzített, ezzel kiküszöbölhető a kamatlábak ingadozásából származó kockázat.

Tőzsdén Kívüli Határidős állampapír Adásvétel

A tőzsdén kívüli határidős állampapír adásvételi ügyletek** aktuális pénzügyi biztosíték-igényeit a letölthető dokumentumok alatti táblázat tartalmazza (lap alja).


**kapcsolódó szerződés: „Tőzsdén kívüli határidős állampapír adásvételi keretszerződés, nettósítási és pozíció lezáró nettósítási megállapodás”.


 

 •   Vissza  
 • "Tőzsdén kívüli állampapír adásvétel" termék és "Sajátszámlás kamatcsere (interest rate swap, IRS) ügyletek - nem természetes személy ügyfelek részére" termék pénzügyi biztosíték igényei

   

  Kapcsolat

  Kapcsolat

  Kamatkockázati termékek

  Üzleti órák:

  hétfőtől-péntekig: 9.00 - 16.30 óra között


  Telefonszámok:

  457-8981
  457-8984 
   

  Email:

  treasury@tbank.hu

   
  Kapcsolódó dokumentumok

  A befektetési termékekkel kapcsolatos kondíciókat, a befektetési tevékenységet végző kirendeltségek listáját, illetve a mindenkor hatályos Befektetési Üzletszabályzatunkat az alábbiakban találhatják meg.


  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...