Ugrás a tartalomhoz

Fúziós hírek

Kiváló eredményeket ért el a Takarék Jelzálogbank 2021-ben. A Takarék Csoport tagja mindezekkel nagymértékben megerősítette helyét a magyar jelzálogpiacon.

RÉSZLETEK

Elfogadták a Magyar Bankholding fúziós menetrendjének első lépését, 2022 tavaszán MKB Bank Nyrt. néven egyesül a Budapest Bank és az MKB

Budapest, 2021. december 15.

December 15-én az MKB Bank, a Budapest Bank és a Takarék Csoportot tulajdonló Magyar Takarék Bankholding Zrt. legfőbb szervei elfogadták a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport fúziós menetrendjének első lépését.

RÉSZLETEK

ENGLISH

Euroleasing név alatt folytatják a Magyar Bankholding lízingtársaságai

Budapest, 2021. november 18.

2022. január 1-jétől az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. lízingcégek tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt fogják végezni.

RÉSZLETEK

ENGLISH

2022 tavaszán MKB Bank Nyrt. néven egyesül a Budapest Bank és az MKB

A Takarék Csoport 2023-ban csatlakozik a jogi fúzióhoz

Budapest, 2021. november 15.

A Magyar Bankholding tervei szerint 2022. március 31-én egyesül a bankcsoport két tagbankja, a Budapest Bank és az MKB Bank, ezzel megteremtve a bankcsoport egységes működésének alapját. A fuzionált bankok átmenetileg MKB Bank Nyrt. néven folytatják működésüket.

RÉSZLETEK

ENGLISH

Magyar Bankholding: 2023-ban indulhat az új, egységes nagybank

Budapest, 2021. március 24.

A Magyar Bankholding Zrt. elfogadta a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésére vonatkozó ötéves üzleti stratégiát. A létrejövő nagybank Magyarország legmodernebb bankja kíván lenni, amely rugalmas, nemzetközileg is élenjáró digitális megoldásokat vezet be. A Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank integrációjával 2023-tól Magyarország lakosait és vállalkozásait már egy egységes pénzintézet szolgálja ki, amely tervei szerint átformálja a bankokról kialakult hagyományos képet.

RÉSZLETEK

ENGLISH

Kérjük, válasszon az alábbiak közül: